2023 metų Avino horoskopas: Didysis horoskopas

2023 metų Avino horoskopas

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 20 d.). 2023 metų Avino horoskopas teigia, kad dabar metas jums pasiruošti ramiai pasigaląsti savo plieninį temperamentą. Ir pagaminti iš savęs plieninį Aviną. Tai ką nuveiksite per šiuos metus, kokių darbų imsitės kokias svajones bandysite įgyvendinti bus ypatingai reikšminga tolimesnėje perspektyvoje. 2023 metų Avino horoskopas teigia, kad visos Jūsų svajonės ir darbai bus realizuotiTačiau Jūs turėsite ryžtingai imtis šių svajonių ir organizuoti savo veiksmus, kaip niekada anksčiau.

Avinas dažnai sąmoningai tam tikrų pareigų neatlieka arba tyčia pasiduoda per lenktynes netoli finišo linijos. Nes Avinas praranda dėmesį ar tampa nepakantus. Bet ne šį kartą…  2023 metais gausite tai ko norite! Su galingu Plutonu ir Saturnu, atvyksiančiu į karjeros sektorių ateinančius 2 metus, pasieksite ypatingų rezultatų. Jūsų veiksmai dabar visiškai skirsis tarp ilgalaikių galingų rezultatų ir trumpalaikių lenktynių.

Avino individualumo renesansas

2023 metų Avino horoskopas numato, kad naujaisiais 2023 metai kai kurios išorinės planetos pereis į naujus ženklus. Tai į jūsų gyvenimus atneš naujų  žmonių,  įvykių ir situacijų. Kai jūsų globėjo Urano planeta įžengė į Avino zodiako ženklą, pradėjote labai ypatingą septynerių metų laikotarpį ir savo individualumo renesansą.  Nors Avinui per daug nerūpi, ką kiti sako apie jūsų pomėgius, prioritetus ar skonį. Tačiau kokybė visada buvo viena iš jūsų stipriųjų pusių. Vis dėlto per pastaruosius keletą metų galbūt pastebėjote, kad likęs pasaulis pamažu pradėjo keistis savo požiūriu. Jūsų vertybės, kurias tik prieš kelerius metus būtų pripažinę gana radikaliomis, pastaruoju metu yra laikomos priimtinomis.

Šiuos pokyčius sukelia ši galinga planeta Uranas Avinų žvaigždynuose. Tokios planetos, kurios egzistuoja toli gilioje erdvėje, užtrunka ne kelias savaites ar mėnesius, kad apsisuktų aplink Saulę, bet daugelį metų. Jūsų naujas darbas bus nuspręsti, kokie bus pagrindiniai klausimai ir vertybės jūsų gyvenime. Tai gali jus šiek tiek sugluminti ir supainioti. Jūs visada jaučiatės šiek tiek patogiau, nei nepritampantis atsiskyrėlis.

2023 metų Avino horoskopas prognozuoja, kad jeigu gimėte paskutinėmis Avino zodiako ženklo dienomis, 2023 metais jūs patirsite daug stipresnį Urano efektą nei kiti avinai. Netgi patys kukliausi Avinai (gimę bet kuriuo avino ženklo metu) šiais metais įžvelgs būtinybę supurtyti pasaulį savo požiūriu ir idėjomis, kurias likusi pasaulio dalis priims be jokių abejonių. Bet netgi jums gali tekti pripažinti, kad šis platus pripažinimas daro pasaulį šiek tiek jaukesniu.

Gyvenimas gali būti sunkus, nesvarbu, kokia yra jūsų materialinė padėtis, taigi nereikėtų kovoti, dėl visuomenės pripažinimo, kuris padėtų jums jaustis gerai. Tačiau visas šis pripažinimas neateina nesumokėjus atitinkamos kainos. Tam tikrų Avinų asmeniniai santykiai sugriūna, nes jie nesugeba suvaldyti savo sparčiai tobulėjančios individualybės spaudimo. Su daugybės planetų poveikiu individualumas stipriai keisis ir asmeniniai santykiai kai kuriais atvejais gali nukentėti.

Avino kelias į savęs pažinimą

Galbūt dabar jau galite matyti tiesą, žvelgiant iš naujo į  praeities įvykius, tačiau pastaraisiais metais jūs susidūrėte su netikėtu greičiu kelionėje į tobulėjimą. Reikia paminėti, kad dinamiškumas jūsų asmeniniuose santykiuose taip pat turėjo pasikeisti, šie santykiai turėjo subręsti ir pasiekti daug sudėtingesnį lygį. Nors jūs manote, kad tai buvo jūsų partneris, kuris sukėlė jūsų santykių pokyčius, tai iš tikrųjų buvo jūsų sparti raida, kuri juos skatino.

Kelių ankstesnių metų saulės užtemimai iškėlė įvairius jausmus į paviršių, kurie galbūt anksčiau buvo ignoruojami ir slopinami. Tai galėjo paaiškinti, kas buvo daugelio jūsų artimiausių santykių, tiek asmeninių, tiek verslo pobūdžio, pagrindas. Kai kurie Avinai susituokė, o kiti pateikė prašymus dėl santuokos nutraukimo. Kai kurie Avinai sudarė naujas verslo partnerystes, o kiti su savo verslo partneriais pradėjo ginčus spręsti teisme. Nebuvo jokios viduriniosios linijos – ir dabar jos nebus.

Kosmosas nesistengia jūsų nuliūdinti, tai yra beprotybės metodas. Jūs ne tik susitiksite veidu į veidą su savimi ir pamatysite kuo esate, bet išvysite ir visa tai kuo galėtumėte būti ir ką pasiekti. Ir tai, brangieji Avinai, verta vargo. Jūs esate pašauktas būti unikaliu savo paties sukurtu žmogumi, ir nesvarbu,  kuo jūsų šeima mano, kad turėtumėte būti. Tai laikas savarankiškai iš gyvenimo pasiimti viską ką galite.

2023 metai Avinus apdovanos pinigais

2023 metų Avino horoskopas rodo, kad Uranas įeina į jaučio ženklą. Anksčiau jūsų dėmesys buvo susitelktas į drabužius, šukuosenas, išvaizdą ir prisistatymą pasauliui dabar jūs būsite priversti atsisukti. Ši neprognozuojama energija padės jums pamatyti kaip Jums geriausiai užsidirbti pinigus.

2023 metų Avino horoskopas taip pat rodo, kad Saturnas yra jūsų diagramos viršuje ir 10-ame karjeros name. Saturnas yra namuose, savo namuose, tačiau tai taip pat gali būti „gazo – stabdžių“ laikotarpis, kai Avino – Marso energija nori išlaisvinti ir išsiveržti į tą gyvenimo greitintuvą, tačiau Saturnas yra padėjęs savo koją ant stabdžių pedalo, kad jūs atliktumėte atsakingus darbus. Saturnas taip pat gali jums suteikti šiek tiek geros energijos, jei tik leisite jam tai padaryti.

2023 metų Avino horoskopas nurodo, kad tuo tarpu Jupiteris jums duos daug apdovanojimu ir naudos už visą darbą, kurį jūs nudirbote padėdami kitų planetų. Jupiteris gali atnešti jums paveldėjimą arba kitaip atverti tam tikrus bendrus finansus, kurie galėjo būti užšaldyti. Jupiteris beveik visus metus valdo jūsų bendrų išteklių sektorių, todėl tai puikus laikas sutelkti išteklius tiek verslo, tiek šeimos partnerystėms, taip pat palikimų ar paveldėjimų galimybei. Tai taip pat suteiks jums daug daugiau supratimo apie psichologinius modelius, kurie veikia jūsų gyvenime ir gali sukelti didelį  ir galingą gijimą ir transformaciją jūsų gyvenime.

Norėdami padėti įvykdyti transformacijas, turite suprasti kad, plataus masto Jupiteris vadovauja jūsų aukštojo mokslo ir kelionių sektoriui, todėl proto ir pasaulio nuotykiai  jums skamba labai viliojančiai ir padeda jums siekti didesnės prasmės ir tikslo savo gyvenime.

Avinams laikas imti gyvenimą į savo rankas

2023 metų Avino horoskopas numato, kad Plutonas yra Ožiaragyje. Avinams nepatinka anonimiškumas, taigi yra sprendimas, kurį reikės padaryti. Ar ketinate būti marionete ir toliau būti tampomi už virvelių, ar norite tapti „Pinokiu“, kuris yra pilnas gyvybės, įgyvendina visas savo svajones ir  kuria savo nuosavą spektaklį?

Galite ir toliau būti žiūrovu, visada yra tokia galimybė. Bet ar nebūtų įdomu pačiam kurti savo pasirodymą? Plutono tranzitas, visada yra galutinis. Kadangi Plutonas alink saulę apsisuka per 246 metus. Todėl Plutono pagalbą mes galime gauti tik vieną kartą per savo gyvenimą. Kadangi Plutonas veikia lėtais ir nedideliais žingsneliais, gali praeiti nemažai laiko kol pamatysime pokyčius. Tačiau šie pokyčiai būs ženklūs ir tikrai mus džiugins.

Kalbėkime tiesiai, jūs jaučiate, kad nenorite būti tas pats asmuo kuris įžengėte į 2023 metus. Šiuos metus jūs norite pabaigti kaip visiškai kitas žmogus su kitais siekiais ir vertybėmis. Jūs busite priversti mesti iššūkį sau kad užaugtumėte. Tai yra diagramos viršutinė dalis, ji apima tai, ką jūs norite atlikti per ši gyvenimą. Ir dabar Plutonas yra ten, kad Jums suteiktų savo galią. Ar priimsite šią dovaną?


Kitų zodiako ženklų 2023 metų horoskopus galite skaityti paspaudę čia: 2023 metų horoskopas: Didysis horoskopas

Daugiau įvairių horoskopų visiems zodiako ženklams rasite čia: Horoskopai